Okresné kolo v cezpoľnom behu základných a stredných škôl

cezpoľak V utorok 30.9.2014 sa na sídlisku Vinbarg a okolí uskutočnilo okresné kolo v cezpoľnom behu žiakov a žiačok ZŠ s SŠ. Vyhlasovateľom súťaže bolo Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR. Organizátorom bolo centrum voľného času v Bardejove v spolupráci zo ZŠ na Komenského ul. v Bardejove.
Súťažilo sa v štyroch kategóriách, kde dievčatá ZŠ a SŠ absolvovali trať dlhú 1,5 km, žiaci ZŠ behali na trati dlhej 3 km a žiaci SŠ bojovali o najlepšie umiestnenia na trati s dĺžkou 5 km.
Do súťaže sa zapojilo 14 ZŠ / 41 chlapcov a 32 dievčat/ a 8 SŠ / 23 chlapcov a 16 dievčat/
v okrese Bardejov. Súťažili 3 – členné družstvá. Ich poradie sa stanovovalo súčtom umiestnení prvých dvoch pretekárov v cieli. Osobitne sa hodnotili jednotlivci.
Našu CSŠ reprezentovalo 5 pretekárov. CZŠ sv. Egídia reprezentovali: 19. miesto Tibor Vanko, 22. miesto Marek Pilár a 26. miesto Adrián Harčár, v celkovom poradí družstiev sa umiestnili na 8. mieste. Možno nedosiahli najlepší čas, ale vydali zo seba všetky sily a vzorne reprezentovali školu v kategórií žiakov ZŠ.

Gymnázium sv. Jána Bosca reprezentovali títo žiaci, ktorí dosiahli tieto umiestnenia: 5. miesto Martin Foriš a 11. miesto Vojtech Exner. Títo dvaja stredoškoláci vzorne reprezentovali školu a v celkovom poradí družstiev sa umiestnili na 5. mieste, keď získali 16 bodov a od druhého umiestnenia ich delili dva body.

Víťazné družstvá vo všetkých kategóriách a jednotlivci, ktorí nie sú členmi víťazných družstiev, postúpili na krajské kolo, ktoré sa uskutočnilo 9.10.2014 v Starej Ľubovni.

Vyhodnotenie  okresného kola v cezpoľnom behu 2014/2015

cezpoľak4 cezpoľak5

Cirkevná spojená škola

Jiráskova 5

085 27 Bardejov

Telefón – sekretariát: 054/4722848

Cirkevná základná škola

sv. Egídia

Gymnázium sv. Jána Bosca