Po stopách dona Bosca – poznávací zájazd – TALIANSKO

Čo si treba nutne zobrať zo sebou.

na spanie: spacák a posteľnú plachtu, papuče (aj do sprchy).

ZMENA oproti plagátu: –  odchod už o 15.00 hod. !!!

strava:  – v piatok na cestu a sobotu na raňajky a obed si treba zabezpečiť individuálne (večera bude zabezpečená na ubytovni) – v nedeľu máme zabezpečenú večeru a z polotovarov si uvaríme raňajky (obed si zabezpečí každý zo svojich zásob, prípadne ak sa dohodneme tak objednáme na Valdoccu nejaké menu). – V pondelok si raňajky pripravíme na ubytovni, obed z vlastných zásob individuálne, večera je zabezpečená opäť na ubytovni.             – V utorok vyrážame zavčasu ráno, takže si na cestu treba pripraviť jedlo z vlastných zásob (bude možnosť si nakúpiť v pondelok).

Nezabudnúť na cestovné doklady (odporúčame urobiť si aj fotokópiu cestovných dokladov pre prípad odcudzenia), európsky preukaz poistenca, (na liečebné náklady sa poistíme).
Rátajte s poplatkom 22€ do zábavného parku Gardaland – oplatí sa!!! (fakultatívne), vstup na milánsky futbalový štadión San Siro (stojí 13€) – tiež fakultatívne.     Bližšie pokyny účastníkom pred zájazdom. (voľných ešte 6 miest).                        TEŠÍME SA!!!

Cirkevná spojená škola

Jiráskova 5

085 27 Bardejov

Telefón – sekretariát: 054/4722848

Cirkevná základná škola

sv. Egídia

Gymnázium sv. Jána Bosca