Naše DOD-čko

Včera sme mali na našom gymnáziu Deň otvorených dverí! Na siedmich stanovištiach sme našim mladším kamarátom predstavili, čo všetko máme pre nich v septembri pripravené.
 
Prvé stanovište s názvom „Rajská záhrada” ponúklo žiakom jedinečný pohľad na Rajské jabĺčko pod mikroskopom. Na druhom stanovišti sme hovorili o dôležitosti angličtiny a ďalších cudzích jazykov (nemecký, francúzsky a španielsky) vyučovaných na našej škole a tiež o tom, ako naša škola prispieva k rozvoju anglického jazyka u našich študentov. Tretie stanovište ponúklo divadelné predstavenie „Kubo” z dielne našich talentovaných tretiakov. Takto predstavili projektové vyučovanie zo slovenského jazyka a literatúry, ktoré všetkým iste zlepšilo deň. Na štvrtom stanovišti sme predstavili naše bilingválne predmety, ktoré sú vyučované v anglickom jazyku – informatiku, geografiu, dejepis, náboženstvo. Na piatom stanovišti mohli žiaci ochutnať Fyzikálno-chemickú kuchyňu, v ktorej študenti našej školy predvádzali tie najzaujímavejšie pokusy z fyziky a chémie. S telesnou ma baví svet – to bol názov šiesteho stanovišťa, kde na vás čakal veslovací stroj, na ktorom si žiaci mohli zmerať svoje sily. Na poslednom stanovišti sme sa venovali najčastejšie kladeným otázkam a rozdielom medzi úrovňami angličtiny.
 
Týmto by sme sa chceli poďakovať všetkým, ktorí sa podieľali na tomto skvelom Dni otvorených dverí. Ďakujeme žiakom z rôznych škôl, ôsmakom a deviatakom a veríme, že v septembri ich medzi nami privítame ako našich nových študentov. Všetci ste srdečne vítaní v našej priateľskej rodine Gymnázia sv. Jána Bosca v Bardejove.

Cirkevná spojená škola

Jiráskova 5

085 27 Bardejov

Telefón – sekretariát: 054/4722848

Cirkevná základná škola

sv. Egídia

Gymnázium sv. Jána Bosca