Školské kolo Olympiády v anglickom jazyku 2015/2016

Uplynulý týždeň sa na našej škole uskutočnilo školské kolo 26. ročníka Olympiády v anglickom jazyku. Študenti si mohli preveriť svoje jazykové vedomosti a zručnosti a porovnať sa so spolužiakmi. Po písomnej časti, ktorou sa testovali zručnosti počúvania a čítania, gramatika a slovná zásoba, tí najlepší postúpili do vyššieho „levelu“ a predviedli svoj komunikačný talent.

V kategórii 2B sa na prvom mieste umiestnila a do obvodného kola postupuje študentka 4.A – Simona Holevová. Na druhom mieste skončila jej spolužiačka Kristína Gburová a „farby“ tretiakov so cťou hájila Dagmar Kvočková z 3.A, ktorá obsadila tretie miesto.

Ani druháci neostali v hanbe a do obvodného kola v kategórii 2A posielajú Barboru Beňovú.

V početnej kategórii 2C1 sa o prvé miesto delia dve talentované študentky 1.A, ktoré dosiahli rovnaký počet bodov. Klaudia Kyjovská bude našu školu reprezentovať na krajskom kole v kategórii bilingválnych študentov. Monika Andruščáková zabojuje v obvodnom kole anglofónnych študentov. Ďalšiu priečku obsadila Júlia Chovancová (1.A), ktorá nás potešila svojím ústnym prejavom.

Všetkým víťazkám srdečne blahoželáme a prajeme veľa šťastia vo vyšších kolách.

Ďakujeme aj ostatným študentom, že sa zapojili do súťaže a prajeme im veľa úspechov v ďalšom štúdiu nielen anglického jazyka.

Erika Laktičová

[rev_slider oa]

 

Cirkevná spojená škola

Jiráskova 5

085 27 Bardejov

Telefón – sekretariát: 054/4722848

Cirkevná základná škola

sv. Egídia

Gymnázium sv. Jána Bosca